Obavijest o savate seminaru 21-22.09.2019 u Varaždinu

Poštovani članovi HSS-a!

Savate klub „Šimunec-Gym“ Varaždin 21. i 22. rujna organizira savate seminar u dvorani 2. OŠ Varaždin. Seminar će voditi eminentni stručnjaci savatea, Richard Sylla i Francois Pennacchio. Seminaru mogu prisustvovati svi; početnici, rekreativci i natjecatelji jer na seminaru svatko radi tempom koji može pratiti. Prvi dan rade se tehnike i kombinacije za assaut, dok će se drugi dan raditi combat.

Svaki sudionik seminara na poklon dobiva majicu i diplomu, a klub plakat s potpisima voditelja seminara. Cijeli se seminar snima i fotografira (kao i prošle godine), te će se na kraju napraviti dvd i cd sa slikama koji će se moći kupiti (100 kn). Prijave su do 13.09.2019, moze i kasnije,ali za kasnije prijave organizator ne moze garantirati da ce uspjeti pripremiti majice.

A sada malo o našim francuskim voditeljima:

Richard Sylla, živa je legenda savatea. Dominirao je tehnikom, preciznošću, snagom i kondicijom. Dobio je nadimak Muhamed Ali savatea. Sylla  je od 69 mečeva pobjedio u 68. Bio je svjetski prvak u savateu i kick-boxingu.

Francois Pennacchio, veliki tehničar, prvak svijeta u savateu i kick-boxingu. Poznat je po tome da je u meču po kick-boxing pravilima pobijedio velikog muay-thai prvaka, Ramona Dekkersa.

Njihove mečeve možete pogledati na YouTube kanalu. Sigurni smo da će i ove godine biti ugodna, radna i sportska atmosfera kao i prošle godine. Napomenimo da je prošle godine bilo više od 100 sudionika seminara. Javite se što prije jer je broj sudionika ograničen.

Sportski pozdrav!

                                                                 Predsjednik kluba:

                                                                     Predrag Šimunec